Sterk in oplossingen

Gpwebtech is een bedrijf dat zich toespitst op de open-source E-commerce markt. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere Prestashop, Joomla, Virtuemart, WordPress, WooCommerce, Opencart, OS-Commerce en meer…

Wij kunnen u ook voorzien van onder andere Webdesign, Webhosting, Website optimalisatie, Website reparatie, Installaties, Onderteuning en Module ontwikkeling

Zoekt u een ervaren 3D artist voor uw visualisatieprojecten? Ga dan naar www.vanengers.nl

Onze specialisaties:

Prestashop, Virtuemart en WooCommerce Expert

Inmiddels werken wij al jaren met deze software. Omdat deze software door de open-source community gebouwd en onderhouden wordt is het mogelijk om snel nieuwe ontwikkelingen op te nemen in uw webwinkel. We zijn altijd up-to-date met deze nieuwe ontwikkelingen en kunnen wij u hierin adviseren en helpen, van reparaties, installaties tot volledige module ontwikkeling. Wij hebben de kennis van prestashop, virtuemart en woocommerce in huis! Onder andere zijn wij bekend met de betaalproviders als Mollie, Pay.nl, Sisow, Icepay en meer..

Webhosting

Onze webhostingspakketten passen wij aan de wensen van uw website of webwinkel aan. Bij Gpwebtech nemen wij het hele beheer van u over, zodat u zich kunt richten op uw website. Bij ons kunt u kiezen uit een aantal maandelijkse abonnementen. Wij werken met hoogstaande servers van Microsoft Azure. Deze betrouwbare servers zijn erg snel en goed bereikbaar vanaf de hele wereld. Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Maatwerk

Heeft u een probleem en is er nog geen oplossing of module voor? Heeft u een speciale aanpassing nodig voor uw webwinkel? Wij kunnen u helpen met het bouwen van een module. Heeft u een webwinkel of wilt u een webwinkel beginnen? Of wilt u een compleet nieuw systeem laten bouwen? Wilt u een betaalmethode op uw webwinkel toevoegen, maar is daar nog geen module voor? Wij kunnen u verder helpen.

Troubleshouting & Helpdesk

Lukt het niet om een module te installeren? Heeft u uw thema geüpdatet en nu is uw homepagina in de war? U kunt niet meer inloggen in uw backend systeem? Lukt het installeren van uw betaalmethode niet? Bekijk onze blog voor antwoorden op vele vragen. Regelmatig lossen wij bugs en andere problemen op, de oplossingen hiervoor plaatsen wij in onze blog. Kunt u op onze blog geen antwoord op uw vraag vinden?

 

Bekijk onze portfolio                Bekijk onze blog                Neem contact met ons op